Mien neije lead is in ut Twents (Mijn nieuwe nummer in het Twents)

Ik ben een Tukker, een geboren en getogen Twentenaar. Ook al vloog ik de wereld over, ook al heb ik gewerkt en gewoond op verschillende plekken in het buitenland, ik blijf een Tukker. Dus was het tijd om in mijn moedertaal te gaan zingen. Mijn eerste track in het Twents kwam op 16 februari uit via Spotify en Youtube en andere streamingdiensten. En er is een video bij. Het nummer heet: Ak oe no bie mie had (Als ik jou nu bij mij had). De oorsprong van het nummer is geschreven door Tom Jans en heet ‘Loving Arms’ (1974). Het is door veel verschillende artiesten uitgevoerd, ondermeer door Elvis Presley. Ik heb een eigen, nieuwe tekst gemaakt, in het Twents.

Het tekst gaat over het verlangen naar iemand die er niet meer is. Over de diepe wens om die persoon weer te mogen vasthouden en samen mee te zijn. Ik hoop dat jij het nummer mooi vindt, dat het nummer raakt en van dienst kan zijn om het gevoel van gemis te verzachten.